problem gilera spo1

Forum für klassische und neue Gilera-Motorräder
Bulletin Board for classic and new Gilera-Motorcycles

Moderator: Joachim

Post Reply
kartfreak
Tank-Reserve-Benutzer
Posts: 3
Joined: Fri Feb 11, 2005 5:40 pm

problem gilera spo1

Post by kartfreak » Fri Feb 11, 2005 7:30 pm

hello i am christian from holland and i have a problem with my sp01.
the thing is that i want to put the engine on a kart but the problem is the cable that comes out of the engine,i dont know where to put the wires(it is 1 big clip and 3 smaller clips)is there someone that could tell me what to do with,or is there someone that have pics of it or a manual i hope someone can help me out with this problem.
greetings kartfreak

User avatar
gileramad
Site Admin
Posts: 1496
Joined: Sun Dec 29, 2002 6:46 pm
Location: Hessen - Oberursel (Ts.)
Contact:

Post by gileramad » Fri Feb 11, 2005 7:41 pm

You can find a manual here.
What are you doing with the rest of your SP?

kartfreak
Tank-Reserve-Benutzer
Posts: 3
Joined: Fri Feb 11, 2005 5:40 pm

i know

Post by kartfreak » Fri Feb 11, 2005 7:45 pm

i know the site but there is not good pic on how to put the cables and i also dont understand italian so i you have maybe some sort of other site where it is better to see.
greetings kartfreak

kartfreak
Tank-Reserve-Benutzer
Posts: 3
Joined: Fri Feb 11, 2005 5:40 pm

Post by kartfreak » Fri Feb 11, 2005 7:46 pm

gileramad wrote:You can find a manual here.
What are you doing with the rest of your SP?
i only have the engine i buyt it on the internet

User avatar
hahne
Gileristi
Posts: 2873
Joined: Mon Dec 30, 2002 8:12 am
Location: Aussernzell
Contact:

Post by hahne » Fri Feb 11, 2005 7:55 pm

Send me your problems tommorow; ik praat een bitje hollands, schrijf it in hollands, geen probleem, tot ziens Gottfried

Post Reply